Wat doen tegen marters in je auto

Waarom bijten marters in kabels van wagens?

Marters ofwel wezels zijn vaak de oorzaak van kabels in wagen die beschadigd of gewoon helemaal kapot zijn. De marters worden aangetrokken door isolatiemateriaal of doordat de kabels sporen van vismeel of visolie bevatten. Daar zijn marters namelijk dol op. Met als gevolg dat als de kabels in de wagen hier sporen van bevatten deze doorgebeten worden door de marters.

Dit zorgt natuurlijk voor heel wat ongemak bij een grote verscheidenheid aan autobestuurders. Die ineens merken dat de wagen niet wil starten, een foutmelding geeft of heel traag rijdt door automatische systemen die activeren wanneer de wagen niet goed functioneert. Gelukkig bestaan er enkele manieren om marters af te weren, maar de beste kan u bij Matthys vinden.

Matthys heeft uw oplossing!

Er bestaan verschillende manieren om marters af te weren. Sommige beweren dat u uw wagen moet insmeren met bepaalde producten, gedragen kleren moet verspreiden rond de wagen zodat de marter afgeschrokken wordt door de geur van mensen,… deze middeltjes KUNNEN helpen maar er is geen zekerheid.

De enige zekerheid om van marters af te komen vind u bij Matthys Quality Equipment. Ons artikel 50033 is speciaal gemaakt om marters af te weren. Door gebruik te maken van dit product zal u geen last meer hebben van marters. Het product maakt gebruik van bepaalde golven die het uitzendt waardoor marters een bepaalde omgeving vermijden. Het zal er wel voor zorgen dat de factuur die u zou ontvangen van de garage voor het herstellen van de leidingen niet meer nodig is. Want wees nu eerlijk iedereen geeft liever €59 uit dan enkele honderden tot duizenden euro’s om leidingen te vervangen wegens beschadiging van een marter.

Kort gezegd is dit dus een echte must have als u last hebt van marters en niet om de haverklap nieuwe leidingen of isolatie wil steken in uw wagen.

Indien u nog vragen hebt kan u altijd op onze website www.matthys.net kijken, telefonisch contact opnemen via: +32 56 77 31 00 of langskomen in onze showroom.

Andere artikels

Ontvang wekelijks onze Tips, Tricks & Updates

Ontvang wekelijks onze Tips, Tricks & Updates

Geef een reactie